Vanaf  zaterdag 2 januari 2016 gaan de leden van Stichting Carnaval Zevenbergen huis aan huis de Bult rondbrengen. Ze zullen in deze week ook bij u aanbellen en met enige trots aan u die kleurrijke carnavalskrant “de Bult” presenteren. En ook dit jaar is er weer een speciaal kinderbultje om ook de kinderen van ut Zeuvebultelaand te voorzien van informatie over het leukste feest van het jaar.

De Bult staat net als andere jaren weer vol met allerlei wetenswaardigheden over carnaval in ut Zeuvebultelaand. Om de kosten van dit gratis reisdocument voor carnaval te kunnen dekken vragen wij u een lot of embleem te kopen. De loten zijn slechts 1 euro per stuk, en het prachtige embleem kan u voor 3 euro in uw bezit krijgen.Met de verloting zijn mooie geldprijzen te winnen waarmee u met carnaval een extra zakcentje heeft

De populaire emblemen van SCZ worden tijdens deze verkoopdagen toegevoegd aan de verzameling van vorige jaren. Zonder het embleem van 2016 loop je tijdens de carnavalsdagen toch maar kaal rond.

Uiteraard kunt u de mensen van Stichting Carnaval Zevenbergen aanschieten voor de bestelling van ons jubileumboek of een vlag.

Wij brengen deze dan netjes bij u aan huis.