Na de officiële aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen op 14 november (vanaf 19:30 uur bij Diner Café Van der Hooft) staat op 28 november het volgende feest alweer voor de deur. Op die datum viert Stichting Carnaval Zevenbergen haar 55 jarig bestaan! Een mooi en carnavalesk lustrum dat gevierd zal worden met mensen van binnen en buiten Zevenbergen!

In 55 jaar heeft Stichting Carnaval Zevenbergen (SCZ) haar vleugels flink uitgeslagen en is er een mooi carnaval opgebouwd in ut Zeuvebultelaand door een enorm groot aantal vrijwilligers. Bij het vieren van het carnavalsfeest is voor SCZ steeds het betrekken van de gehele bevolking het doel geweest. Deze doelstelling staat nog steeds hoog in het vandaal en dat vertaalt zich onder andere in een zeer uitgebreid lesprogramma voor de basisscholen, een 55+ feestmiddag, bezoek aan de Zeven Schakels, carnavalsrevue Bont Gemaauw, etc. En natuurlijk de openbaar toegankelijke evenementen als de twee optochten, opening op Markt, De Bult etc. etc.  

Op vrijdagavond 27 november 2015 trapt SCZ het jubileumweekend af met een reünie voor genodigden, iedereen die zich in de afgelopen 55 jaar op wat voor manier dan ook heeft ingezet voor de totstandkoming, groei en het uitdragen van carnaval in Zevenbergen. 

De publieke feestavond, een samenwerking van SCZ en een vijftal horeca ondernemers uit Zevenbergen, vindt plaats op zaterdag 28 november 2015. Met een openbaar en gratis toegankelijk feest in de tent aan de Molenstraat viert SCZ haar jubileum. Op deze avond, in aanwezigheid van vele Prinsen en hun gevolgen uit geheel Nederland, zullen diverse bekende artiesten een mooi carnavalsprogramma wegzetten. Diverse Zevenbergse en Brabantse dweilband bijten het spits af waarna in een bonte mengelmoes artiesten als Denans, Marco Kanters en Snollebollekes zullen optreden. De gehele avond wordt gepresenteerd door Huub Hangop die ook zelf nog zal optreden. 

De tent gaat open om 19:30 en is gratis toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar (controle legitimatie bij de poort, onder 18 geen alcohol). Einde van de avond is om 01:00.