Op carnavalsmaandag, 3 maart 2014 gaat de vlag uit in sporthal de Borgh in Zevenbergen voor de kindermiddag. Stichting Carnaval Zevenbergen organiseerd dan voor alle kinderen uit Zevenbergen en omstreken een kinderspelenmiddag. De grote sportzaal van de Borgh is weer omgetoverd in een waar speelparadijs.Al deze spelen zijn in elkaar geknutseld door de bouwploeg van Stichting Carnaval Zevenbergen. Onze onmisbare vrijwillegers zorgen ervoor dat ieder kind mee kan doen aan deze leutige spelen.

Jeugdprins Jelle , jeugdprinses Sarah en hun gevolg willen alle kinderen van het Zeuvebultelaand uitnodigen om mee te draaien in de draaimolen, te springen op het springkussen en spelen op alle andere zelfgemaakte spelletjes.

Voor alle kinderen is er een kindercafe aanwezig voor een glaasje prik en een lekker hapje. Voor de papa?s en de mama?s is ook gezorgt. Zij kunnen in het grote mensen cafe hun natje gaan halen.

De middag vangt aan om 14.00 uur en om 16.45 uur sluiten we af met een hele lange polonaise. Natuurlijk ontbreken de ballonnen niet.

Aan deze middag beleven honderden kinderen heel veel plezier. Zonder vrijwilligers en (annonieme) sponsorgelden zou dit niet mogelijk zijn. Vandaar dat Stichting Carnaval Zevenbergen deze mensen van harte willen bedanken voor hun bijdrage aan deze middag.