Het carnavalsseizoen 2014 wordt afgetrapt op zaterdag 9 november 2013 om 20.00 uur bij Diner café van der Hooft met het 26ste Liedjesfestival. Op deze avond wordt het carnavalslied van 2014 gekozen. Ook worden tijdens deze avond de leden van de Raad van 11, bestuur en Ereraad gepresenteerd. 

Voor dit liedjesfestival zoeken we enthousiaste deelnemers die voor de eer gaan hét carnavalslied 2014 te zingen. Heb je, als individueel, als duo of als groep zin om mee te doen? En ook al kom je niet uit Zevenbergen:  Hou je niet in en schrijf je z.s.m. in. Met het motto van carnaval 2014, “W’ouwe de vaort durrin!”, zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden. 

De jurering deze avond  is natuurlijk weer in handen van een deskundige jury. Maar ook het publiek heeft weer een belangrijke stem in de verkiezing van het carnavalslied van 2014 dus kom in ieder geval kijken en luisteren op deze gezellige avond.

Wilt u meedoen aan het liedjesfestival, dan kunt u zich inschrijven bij René Clarijs. Dit kan per mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of u kunt een briefje schrijven naar; Akkerwindestraat 14, 4761 ZG Zevenbergen.

Als u het reglement wilt doorlezen dan kan dat op onze site: www.stichtingcarnavalzevenbergen.com.