Voor het 3e jaar op rij organiseert De Borgh in samenwerking met de Stichting Carnaval Zevenbergen een ouderwets gezellige Carnavalsavond in theaterzaal de Vlakte.

Deze avond is bedoeld als opwarmer voor het komende carnavalsfeest. Na het succes van de 2 voorgaande jaren, komt er dus een 3e editie van dit feest.

Op de Bonte Hollandse Avond van 2 februari a.s. is er weer een pakkend carnavalsprogramma samengesteld. Naast een spetterend optreden van de Notenkrakers uit Zevenbergen, en een optreden van de Tobbers is er een optreden van de Double DJ’s. Dit carnavalsduo scoort al jaren diverse goede carnavalshits, zoals “Zwaai es even naar mijn vogeltje”, “Handen Hoog” en “Boven op de berg”. Ook dit jaar hebben ze weer een carnavalskraker en die heet: “Horen, Zien en Zwijgen”. Naast een optreden verzorgen deze carnavals DJ’s ook de rest van de muzikale invulling van de avond.

Kaarten voor deze avond zijn vanaf heden te koop bij de Borgh. Voor een klein entreebedrag van € 5,= heeft u een gezellige carnavalsavond met een goed programma. Natuurlijk zal ook Lawedamadoen, de winnaar van het liedjesfestival in november, het Zevenberges carnavalslied zingen. Stichting Carnaval Zevenbergen zal deze avond uiteraard ook binnen vallen en zich mengen in het feestgedruis.